Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

topcd.jpgI když nemám ve zvyku dělat někomu reklamu zadarmo, neodpustím si malou noticku, protože by možná mohla zajímat i vás ostatní. Docela rád nakupuji v obchodě US Action – Gameshop v Praze na Nových Butovicích. Mám to při cestě z práce a mají tam solidní výběr jejich distribuovaných gamesek za výborné ceny do tří stovek a skoro vždy s českou lokalizací. Když jsem tam byl naposledy, obdržel jsem od prodavače (až po nákupu) 🙂 slevovou kartičku. Na tuto kartu vždy při nákupu v jakékoli prodejně US Action v ČR dostanete 10-ti procentní slevu na celý nákup.

Ukážeme si to na příkladu: doporučená cena nového Oblivionu je 1199 Kč. Po předložení kartičky, kterážto je mimochodem přenosná, se cena srazí na příjemnějších 1080 Kč, což psychologicky vzato je jen zhruba “litr”za tak dobrou hru, což je takové moje malé zdůvodnění koupě před mojí drahou polovičkou. 🙂 Snad ho dostanou už co nejdříve!

Docela mě totiž překvapuje, že i když má US Action (TopCD) jasně nejnižší ceny na trhu (jistě, ještě tu je CD Projekt), dokáže navíc poskytovat další slevy a to si alespoň z mé strany zaslouží pochvalu. Ještě poznámka: kartička se nedá použít při nákupu přes internetový obchod TopCD, pouze při nákupu v kamenných prodejnách.

Domovské www stránky US Action s online obchodem jsou zde.