Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

Pokud pošilháváte i přes rozporuplnou hrací dobu max. do 10 hodin po novém Splinter Cellu, možná by vás zajímalo limitované sběratelské balení , jež bylo vydáno pro xboxovku, ale později by se mělo na trhu objevit i v balení pro počítače. To jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít, zejména kvůli krásné, detailní a velké figurce Sama Fishera v civilním ohozu ze hry. Balení je opět velice bohaté, což si myslím bohatě vyvažuje vyšší cenu od normální obyčejné verze hry.

Vrchní obal tvoří pěkná krabka se slídovým předkem, aby vynikla vložená figurka s odděleným podstavečkem, na nějž se pak figurka postaví, když bez něj stát nedokáže. Figurka je skvěle detailní, pěkně voní gumou a pro Ubisoft ji nechává vyrábět německá společnost Muckle Mannequinell. Ta ostatně vyrábí již licencované figurky na motivy prvního Splinter Cellu. Herní disk pak ukrývá lisovaná plechová krabička a společnost mu dělá ještě další CD s oficiálním soundtrackem 24 písní. K tomu bych měl malou výtku. Jeden držák cédéčka nechce médium vůbec pustit a mám strach o jeho zlomení, zatímco druhý zase vůbec nedrží.

Manuál je pak standardní černobílý – 24stránkový. Zajímavější jsou pak dva vložené listy. První obsahuje kódík na stažení bonusového obsahu, příšlušnému pouze limitované verzi. Sama tak můžete obdařit výkonným samopalem s tlumičem MP-5, přesnou automatickou puškou SC-3000, automatem SMG-2 s vysokou kadencí a speciální špionážní kombinézou Shadow Armor, která Sama zahalí od hlavy až k patě. Dalším bonusem je pak nový herní infiltrační režim pro jednoho nebo dva hráče, kdy máte za úkol zlikvidovat všechny nepřátele v úrovni zcela bez odhalení.

Druhý  list potvrzuje mé informace z dřívějška, takže znamená vstupenku do blízké multiplayerové bety Ghost Recon: Future Soldiers. Do ní se nedostanete přes kódík, jak bývá obvyklé, nýbrž kvůli tomu musíte spustit Splinter Cell a z jeho menu se pak zpřístupní link na betu. List je tedy jen takový informační glejt. Na limitovanou edici se podívejte na následujících obrázcích (po kliknutí se zobrazí velké náhledy na nové stránce, tlačítkem zpět v prohlížeči se vrátíte sem do článku):

 Co říkají první světové recenze Conviction jsem rozebíral minule a oficiální www stránka Splinter Cell: Conviction je zde.