Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

Již zítra se začnou prodávat krabičky s Mafií III, stejně tak se odemknou digitální edice, jež je možné již dnes předstáhnout ze Steamu či Green Man Gamingu. Níže mrkněte na čerstvé obrázky PC verze, kterážto je, stejně jako konzolovky, počeštěná formou titulků (oba první díly ale mají český dabing). PC verze má čirou a širokou DVD krabičku. Takovou nemají konzolové varianty, protože ty skrývají jediný BluRay disk, zatímco ta počítačová verze zabírá dokonce 6 DVD!

Vypadá to, že jedno bonusové DLC Family Kick-Back s trojicí dalších zbraní a vozidel má úplně každá verze hry, ani nemusí být sběratelská nebo z předobjednávek. Stejně je to vyřízlý obsah z plné hry, vydávaný za bonusový balíček… Typickou dnešní absurditou je i do třetice přibalená velká rozkládací barevná mapa New Bordeaux (na rozdíl od druhé Mafie již jen jednostranně potištěná), ale klasický tištěný manuál chybí. Ovšem papír se nemusí šetřit za osmistránkové záruční bláboly, že? Separátně na disku manuál také není přítomen, ale můžete si jej v barevném PDF i v češtině stáhnout ze stránek 2K zde. PC verze vyžaduje instalaci či stahování 44 GB dat a ověřuje se samozřejmě přes Steam.

 

mafia3content

Obsah PC verze Mafia III

 

mafia3map

Mapa má rozměry 55 x 67,5 cm

 

Upozornění pro majitele Windows 8.1 64bit

Pro bezchybný chod hry tvůrci doporučují mít nainstalované dvě aktualizace Windows 8.1. Jednak KB2919355 (velikost cca 0,8 GB) a KB2919442 (10 MB). Obě lze automaticky stáhnout přes službu Windows Update z Ovládacích panelů nebo je lze stáhnout i samostatně z tohoto odkazu. Pokud máte počítač aktuální, obě záplaty již máte na disku.