Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

Vždy jsem tuto povedenou strategickou řadu pocházející z českých luhů a hájů od Altara přehlížel, což se změnilo, když jsem dostal celou trilogii jako dárek k Vánocům. To, že to jsou vesměs solidní gamesky dávno vím, ale dost mě překvapilo, kolik na první pohled obyčejné balení skrývá dárků a bonusů. Přitom nikde se o lákavé náplni na obalu nepíše, ani obchody vesměs nic takového neuvádějí.

Často tady píšu o sběratelských baleních her, které mě dost baví a dávám jim přednost, i když už třeba jednu novinářskou kopii vlastním. Vesměs jsou to ale samozřejmě dražší balení, ale to dnes vůbec neplatí. Celou UFO trilogii nyní prodává Surtep, kde byl dárek zakoupen, za naprosto směšnou částku 32 Kč. A ne, není to placená reklama, i když to tak může vypadat, ale radost nad tím, co za tyto peníze dostanete. Však posuďte sami: balení obsahuje rovnou tři díly UFO – Aftermath/Aftershock/Afterlight – všechny s českými titulky jsou na jednom DVD.

K těmto třem hrám máte na DVD ještě adresáře s artworky, obrázky, videi a tapetami na plochu. Jenže to pořád není všechno. V balení najdete také velký barevný a oboustranný plakát, originální zápisník, aršík se samolepkami a sadu pěti sběratelských pohlednic s motivy her. Samo o sobě nabušené balení, však se podívejte na obrázky:

 

Zápisník s prázdnými stránkami

 

 

Sada šesti samolepek

 

 

Pět sběratelských pohlednic

 

 

Jedna strana plakátu

 

 

Druhá strana plakátu

 

Kompletní obsah UFO Trilogie

Oficiální www stránky:

UFO Trilogii si můžete koupit zde.