Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

ps3.jpgJelikož skoro každý větší český herní web alespoň něco píše o nové konzoli PS3, rozhodl jsem se posbírat všechny tyto informace do následujícího linkovníku, z kterého všechny informace naleznete pěkně z jednoho místa.

Já sám se této konzoli věnuji ve svém nedávném příspěvku a podobně tak činí i kolega Bludr (Honza Modrák) ze Score na svém blogu zde a zde.

Velký PS3 speciál publikuje i server Showbizz.cz, přičemž na některých článcích jsem pracoval i já, tudíž podobnost s mým rukopisem jistě není náhodná. Navíc prozradím malé tajemství, a to že zde připravujeme takové odlehčené porovnání jak s Xboxem 360, tak i s Nintendem Wii, které očekávajte v nejbližších dnech.

Pozadu není ani Tiscali, jehož vlastní PS3 rubričku naleznete v záhlaví herní části webu.

Hodně struční jsou ale na Bonuswebu, kde mi to připadá, že narychlo sepisují zážitky, jen aby nebyli pozadu. Nicméně zase oceňuji, že recenzují skoro veškerý software na obě nejvýkonnější konzole.

Zapmenout nesmím ani na Hrej.cz, kde také nesmí chybět zvláštní kolonka.

A nakonec zkuste mrknout i na slovenský Sector, kde se rubrika o Playstation 3 také solidně rozjíždí.

Ještě se možná bude hodit i něco praktických informací o obsluze a funkcích systému, tudíž pěkný online tutoriál k funkcím PS3 nejdete zde, přičemž všechny návody pěkně pohromadě Sony nabízí na této stránce.

Oskenovaný naglický manuál přidávaný do balení ke konzoli si prohlédnete zase tady.