Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

akropolisDnes v úterý 28.11. o šesté večerní budu opět moderovat spolu s domácím Jakubem Boučkem a mým kolegou Lukášem Baštou, nově autorem serveru Showbizz.cz, váš náš pravidelný pořad o počítačových a konzolových hrách Cheat.

A o čem že to tedy bude? V první sekci novinek a zajímavostí z našeho vašeho herního světa se vrátíme k mírně nepovedenému oficiálnímu uvedení Xboxu 360 v českých zemích. Host z kriminální ústředny nám poví, co za konzole se aktuálně nejvíce krade a vrátíme se k až nesmyslnému hype okolo Gears of War.

Dále si představíme nové přírůstky v rámci služby Xbox Live Marketplace, zaměříme se na novou ultralevnou edici počítačových her a kritice podrobíme porodní bolesti nedávno uvedené Playstation 3.

Druhá polovina pořadu bude patřit slovním recenzím, kde poreferuji o Gears of War, Lukáš zhodnotí první českou hru podle filmové předlohy Rock podvraťáků a když zbyde čas, tak si rozpitváme nové vydání budgetové realtime strategie z prostředí záchranných jednotek Emergency 4. Tak nezapomeňte dnešní večer v 18:00 naladit buď přes digitální televizi UPC, nebo dostupněji přes internet rádio Akropolis.

Web rádia Akropolis je zde.