Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

akropolis.jpgDnes opět pokračujeme v tradici rozhlasového pořadu Cheat na rádiu Akropolis, který dneškem počínaje bude mít stálý vysílací čas každé druhé úterý od osmnácti hodin jak je zvykem.

Dnes jsme si pro vás připravili kromě tradičního novinkového bloku rozšířenou várku recenzí. Tentokrát se zaměříme netradičně jen na konzole, protože v rámci černé skříňky Playstation 2 zrecenzujeme dvojici zábavných titulů pro oblíbenou kamerku EyeToy. Prvním bude nový díl profesionálního cvičebního trenéra Eyetoy Kinetic: Combat a sekundovat mu bude čerstvá novinka inspirovaná sportovními hrami na Nintendo Wii s názvem Eyetoy Play Sports, jenž nabízí více než sto humorných miniher inspirovaných rozličnými sporty, navíc s kompletním českým dabingem a texty.

Ostatně více uslyšíte v pořadu, nebo se mrkněte na můj dřívější příspěvek sem. Do třetice recenzí se pak podíváme na zoubek poměrně novému přírůstku do žánru taktických akcí Rainbow Six: Vegas ve verzi pro Xbox 360. Jak jste zde již určitě četli, rozepisoval jsem se o zábavném a širokém multiplayeru, tyto postřehy v rádiu doplním o informace ze singleplayer kampaně a další náležitosti.

Web rádia Akropolis, kde lze poslouchat streamované vysílání online je zde.