Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

Kdo jsi? Jen jeden z těch “takzvaných” hráčů tvé oblíbené hry NHL 15? Nadšenec hokeje? Pravý fanoušek? Můžeš být mnohem víc. Na pár momentů se můžeš stát součástí týmu, hráčem, trenérem. Být a žít hokejem. Jak je to možné?

Je to jednoduché. Naším cílem je vytvořit jednu z nejkvalitnějších a nejlepších lig na Slovensku a v Česku. Chceme dosáhnout něco, co se ještě nikomu dosáhnout nepodařilo. Základem je hra NHL 15 pro PlayStation 3 a online mód Be a GM. V něm se stanete generálním manažerem a trenérem svého týmu. Staráte se o přestupy hráčů, jejich smlouvy, formace atd. Zkrátka o vše, co správně fungující tým potřebuje.

nhl15logoart

Stačí mít jen konzoli PS3, hru NHL 15, funkční online účet na PlayStation Network a chuť hrát a ukázat ostatním, kdo je skutečný mistr. Samozřejmě, pro vítěze je připravena věcná cena. Tak co, přidáš se? Více se dozvíš na naší Facebookové stránce. Samozřejmě, je to zdarma. Těšíme se na Tebe.

Pokud chceš být jen divákem, klidně se přidej k našim fanouškům na Facebooku. Po každém kole najdeš na naší stránce krátké články, tabulky, videa a další zajímavosti z ligy OHL na PlayStation 3.