Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

Je to sice možná pro někoho s křížkem po funuse, ale nedávno zase došlo k poměrně výrazenému zlevnění druhého Zaklínače na současnou cenu kolem 600,-, což je za takového velmi bohaté balení, neřku li špičkovou hru, skoro zadarmo. Pokud jej tedy ještě nemáte, snad vás nalákají následující obrázky standardní (tedy nikoli žádné sběratelské) verze hry, kterou distributor označuje jako prémiovou. Zaklínač 2 si tak ve svém špičkovém zpracování a velké dávce bonusů v ničem nezadá se svým předchůdcem.

Přitom taktéž bohatý první Zaklínač si jak vidno svou cenu docela dlouho drží, protože ta se dnes v hlavních obchodech u nás stále pohybuje na docela vysoké linii kolem pětistovky. Což za zhruba dva půl roku starý titul není už při porovnání s o kousek dražší dvojkou vůbec málo! Pokud vás minuly díly oba, ještě máte na výběr souhrnné vydání obou dílů v jedné krabici, taktéž s bohatými bonusy, jež vás v současnosti vyjde kolem osmi stovek, což je opět myslím akceptovatelná cena. Navíc musím sám potvrdit, že Zaklínač 2 je určo jedna z vůbec nejkrásnějších PC her všech dob a navíc se i na mém starším železe parádně a svižně hýbá i na druhou nejvyšší předvolbu grafiky.

 

Celé balení Zaklínače 2: Obal má plastické prolamované písmo a perleťově zářící prvky

 

První DVD krabička ukrývá hru na 2 DVD s českými titulky, velmi podrobný český obrázkový manuál (70 stran) a registrační kartičku Comgadu.

 

Druhá DVD krabička je pak plná dalších bonusů: 1. disk s 8 deníčky vývojářů (45 min) a skoro 60 artworky a screeny, 2. disk se soundtrackem (23 skladeb – 1:12h) a 2 vtipné skládačky zaklínače Geralta a čarodějky Triss.

 

Dále v balení najdete stylové psaníčko s malou kovovou mincí volby, barevný pergamen s bestiářem prasečí potvory a český obrázkový průvodce hrou (98 stran)

 

A to nejlepší nakonec: opravdu nádherná barevná a oboustranná mapa Severních království a Údolí Pontaru

 

Oficiální www stránka Zaklínače 2 je zde.