Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

Vzhledem k tomu, že si své Nintendo DSi XL beru hlavně s sebou, hledal jsem nějaké levné a dostupné řešení pro jeho přepravu. Je smutnou skutečností, že nabídka příslušenství pro velké DSi je u nás velice malá, neřku-li skoro žádná. Tak jsem se poohlédl v zahraničí, resp. v Anglii, kde jsem v obchodě Game (u nás mu patří bývalá síť JRC) našel přesně to, co jsem potřeboval. Velice lacinou a přitom praktickou sadu příslušenství GameWare DSi XL Essential Kit.

Jedná se o brandované produkty pod privátní značkou GameWare, ty se ostatně prodávají i u nás právě s prodejnách Game. Balíček je jak jinak vyrobený v Číně a obsahuje celkem osm kusů přislušenství: cestovní látkové pouzdro, jednoduchá stereofonní sluchátka, malý stylus, velký stylus se sponkou, čistící hadřík na displeje a dvě krycí fólie na displeje, včetně uhlazovací kartičky. Zatímco neznačková sluchátka jsou brakoidní a hrají naprosto standardně, tak perfektní je hlavně to pouzdro velice praktického provedení a stejně tak i robustního.

Já jsem právě potřeboval hlavně to pouzdro, takže jsem velice spokojen. Nejenže oceňuji červené obšití, které se perfektně hodí pro moji červenou Mário edici, ale pouzdro je nepromokavé, lehké, velmi pevné a má spolehlivé poutko na pásek nebo pro pověšení. Kapsu pro konzoli drží suchý zip a navíc pouzdro nabízí i další malou kapsičku pro drobnosti. Jak vidno z obrázků, vtipně jsou v ní uloženy oba stylusy, sluchátka, i hadřík. Mimo to se do kapsičky vejde i několik kazet s hrami. Zipy po stranách pak umožňují vyklopení.

A na konec to nejlepší, celá ta tato sada vyjde včetně poštovného z Anglie do ČR jen na zhruba dvě stovky. Balíček mi ostatně přišel za devět dnů. Takže pokud někdo shání, podobně jako já dříve, praktické a laciné pouzdro na svoje velké Nintendo DSi XL, tak tuto sadu hlavně díky skvělému pouzdru a kvalitním fóliím na displej, které nejsou po nalepení vůbec patrné, můžu určitě doporučit.

 

Obsah celého kitu

 

 

Praktická kapsička na drobnosti

 

 

Detail poutka na pásek a zavěšení

 

Sadu GameWare DSi XL Essential Kit si můžete na britském Game zakoupit zde (nutná internetová platební karta).